2013. december 2., hétfő

Süsü torta

Kisebbik fiacskám a 3. szülinapját ünnepelte a nyár közepén. Süsü a kedvence, így Süsü tortát kapott. Kakaós piskóta, tejszínes túrókrémmel töltve őszi - és sárgabarack darabokkal.
Hát nem a legjobban sikerült, de tudom mit rontottam el, így legközelebb már biztos jobb lesz. Viszont kicsi szívem minden szeretetével készítettem a picurkámnak, aki annyira örült neki, hogy bizony elpityeredtem rajta.
Lesz még egy Süsüs tortám is, de ott csak a figura lesz a torta tetején. Nagyon sok segítséget kaptam Teller cake blog írójától Zsuzsitól, de sajnos nem sikerült a figura, de itt is szeretném megköszönni, a segítséget!!!!3 megjegyzés:

 1. Ne legyél elégedetlen nagyon jó, és ha még a kisfiadnak is tetszett akkor nincs hiba.Puszilom így utólag is a kisfiad nőjön nagyra azt kívánom!

  VálaszTörlés
 2. Biztos vagyok benne, hogy nagyon tetszett a kisfiadnak és eltaláltad a szíve vágyát! :)) Nincs vele közös kép a tortáról? Jól elvagy havazva, hogy csak most hoztad a képet, remélem hamar belerázódsz az új napirendedbe!! :*)

  VálaszTörlés
 3. Most találtam rá erre az aranyos tortára.
  hidd el, nagyon jól néz ki ez a "híres egyfejű"! :)

  VálaszTörlés