2014. május 26., hétfő

Költözés!

Kedves Olvasóim!

A blogomat átköltöztettem egy másik oldalra, ahová mindenkit várok szeretettel!
Ezt az oldalt sem szüntetem meg, de ha még többre vágytok akkor kattintsatok ide:

Sok újdonsággal szolgálok majd, hiszen a receptek mellett, innentől ékszerkészítési ötleteket is adok. Persze a munkáimat is megmutatom Nektek!

Üdvözlettel: Vikvi

B&B: Anyuci készítenél...
B&B: Anyuci finomságai

4 megjegyzés:

  1. Szóval csak így elköltöztél itt hagytál minket? Azért volt olyan csend a blogodon! :)Megnézlek ott is! Annyian költöztek már oda!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Jelentkeztél anno a Bloggerek Világa blogra ezzel az oldallal. Az volt a feltétel, hogy megjelenjen a logó és a Bloggerek Világa blog linkelve a blogodon. Most ellenőrzöm a logót, nem találom, így lekerült a blogod az oldalról.
    Sok sikert továbbra!

    http://bloggerek-vilaga.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  3. Vikvi a napokban láttam régi hozzászólásodat egy más blogon és rögtön benéztem hozzád. Azt tudtam hogy elköltöztél de azon a blogon sem vagy aktív, meguntad? Olyan jó volt a régi blogvilág sokat és sokan jártunk egymáshoz nézelődni. Most egészen más!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is más lett. A régi nagyon jó volt szerettem. Nem untam meg, igazán időm nincs irni. Dolgoztam, aztán most kaptam még egy édes kis pasit az életembe. Annyira van időm, hogy jegyzem a receptjeim és fényképezem :) És ha összeszedem magam akkor újra inditom a blogot. Azért én még böngészem a régi ismerőseim jobbnál jobb oldalait és hiányzik. Nagyon hiányzik.

      Törlés