2012. március 27., kedd

Díj eső!

Díj esőt kaptam mostanában tőletek.  Mert bizony többen gondoltatok rám, nagyon jól esett. Három díjat is kaptam, először Ganditól, nagyon szuper kreatív blogja van, gyönyörű képeslapokat is készít többek között, sőt elárulhatom már kaptam is tőle egy csodaszép képeslapot. Másodszor pedig Hanitól, ő először a Laptopkonyha oldalán kápráztatott el, a St. Honoré tortájával. Harmadszor Évától Nagyon köszönöm mindhármótoknak. Egyben küldöm tovább a díjakat mert lényegében hasonlóak és tudom hogy sokan már unjátok őket. De lélekben minden kedves ismerősömnek elküldöm, hiszen olyan szuper dolgokat készítetek mindannyian.

Liebster blog díj:


 
hagyomány az, hogy aki elfogadja a díjat vállalja, hogy eleget tesz a következőknek:
  • Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat és megköszönöd, hogy Rád gondolt
  • Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képét 
  • Add tovább a díjat 5 bloggernek, hogy megismerjük őket (Tehetséges, kezdő blogolókat  válassz, akiknek kevesebb, mint 200 követője van)
  • Az  5 kiválasztottat linkeld be a bejegyzésedbe és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről  
 Hanitól kapott díj:





A szöveg jelentése: "Szépség, megihletés (inspiráció)".
A díj szabályai:

1. Vedd át a díjat!
2. Köszönd meg annak, akitől kaptad!
3. Tedd ki a blogodra!
4. Add tovább másik 4 bloggernek!
5. Írj magadról 3 dolgot!

Szóval a 3 dolog magamról:

1. Nagyon szeretek olvasni, ez volt az egyik oka annak is hogy a könyvtáros szakmát választottam.
2. Sorozat rajongó vagyok, de nem szappanopera! Kedvenceim az Odaát, és a Gyilkos Elmék.
3. Gyakran rendetlen vagyok. Valamikor kimondottan rendmániás, mindennek a helyén kell lennie. De olykor inspirál a káosz.

Évától kapott díj:



A díj jelentése: A sokoldalúság díja. 
A díjjal járó feladatok, hogy tovább kell adni 15 blogírónak, erről értesíteni őket és 7 olyan dolgot kell elárulni magamról amit még eddig nem.

Egy kicsit megszegném a díjat, nem küldöm, tovább ennyi bloggernek, habár tudnám, de tényleg sokan nem kedvelik a díjakat, és a velük járó feladatokat. Így  úgy gondolom csalhatok egy picit.

Szóval még 7 dolog magamról:

1. Nagyon szeretek sétálni, kirándulni.
2. A Férjemmel 6 hónapnyi ismeretség után házasodtunk össze, ennek már több mint 5 éve.
3. Fél évig Franciaországban, egy Nancy-i főiskolán tanultam, ahol a legextrább dolog amit magamnak főztem, tészta volt üveges szósszal. Viszont erősen ismerkedtem a francia gasztronómiával.
4. A fentiből adódik, imádom a "büdös" sajtokat!
5. Nem bírom egészben megenni a májat, csak májkrémként, töltelékként stb. egyszerűen úgy taszít az íze.
6. Nem vagyok haragtartó, általában ha veszekszem valakivel addig nem fekszem le amíg ki nem békülünk.
7. Sosem voltam még részeg, viszont ha iszom és egy pohárnál többet, a legféltettebb titkaimat is kifecsegem.


Akiknek továbbadnám a díjakat:

Fogadjátok szeretettel mindannyian, nagyon kedvelem a blogjaitokat :)



12 megjegyzés:

  1. Kedves Viki, nagyon aranyos vagy, hogy nekem is továbbadtad a díjat, nagyon köszönöm:) Sok érdekes dolgot megtudtam most rólad:)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Vikvi!Nagyon köszönöm, hogy gondoltál rám is a díjakkal. De most egy kicsit össze vagyok zavarodva, hogy melyiket hány személynek kell továbbadni?
    Ha jól számoltam,az elsőt 5, a másodikat 4, a harmadikat 15, tehát összesen 24 bloggerrel kellene végigcsinálnom a díjátadás ceremóniáját...
    Azt hiszem, ezt nem tudom vállalni.
    Alszom rá egyet, hátha reggelre megálmodok valami humánus megoldást, ami olyan, hogy nem bántok meg vele senkit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Marisz57, igen elég sok díjat kellene szétosztani, mint látod én sem teljesítettem, mindössze 6 bloggernek adtam tovább. Ha nem küldöd tovább őket, igazából azt sem bánom, hiszen tudom hogy ez rengeteg lenne. De akár ki is választhatsz egyet és azt továbbíthatod. Ezzel azt szerettem volna kifejezni, hogy gondoltam rád és nagyon kedvelem az oldalad :)

      Törlés
  3. Nagyon köszönöm, hogy én is felkerülhettem a kedvelt blogok listájára Nálad, örülök neki és annak is, hogy közelebb kerültünk egymáshoz egy kicsivel. Imádom a könyveket, és a Gyilkos elméket is lelkesen nézem, nem beszélve a gasztronómia iránt érzett szeretetünkről, közel áll a természet a lelkemhez, nem véletlenül kezdtem festegetni anno- máris mennyi közös témánk lenne, ha egyszer találkozunk :D Nagyon elhanyagolom a díjak továbbadását, többre értékelem a diskurzusokat a megjegyzésekben, de azért tényleg örülök neki :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vicuska, örülök, hogy adhattam a díjakat, a továbbítás nekem is nehézkesen szokott menni ezért gyűltek is össze. Nagyon örülnék egyszer egy személyes találkozásnak, biztos vagyok benne hogy rengeteg közös témánk adódna :)

      Törlés
  4. Én is köszönöm, kedves Tőled, hogy gondoltál rám is!
    Jut eszembe: kaptam mástól is, csak eddig halogattam a továbbküldését, legalább most egyszerre kapja tőlem is Valaki(k)!
    Vagy csatlakozom Mariszhoz: keresek valami "humánus megoldást" :-)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. M@rti, örülök, hogy adhattam a díjakat. Én is sokkal kevesebb bloggernek küldtem el mint kellett volna. Nekem az is elég hogy elfogadod/fogadjátok tőlem szeretettel :)

      Törlés
  5. Nagyon szépen köszönöm,hogy rám is gondoltál, igazán jól esik az elismerés. Most egy kis időt kérek én is, de ígérem, hogy továbbítom! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy adhattam :) Időd mint a tenger, én is elég sokáig halogattam a továbbadást. :)

      Törlés
  6. Vikvi, nagyon köszönöm, nagyon kedves vagy! :))
    Gyilkos elmék gigalááááááááájk! (én is sorozatrajongó, csak mostanában kevés időm jut rájuk) :)

    VálaszTörlés