2012. szeptember 4., kedd

Szülinapi játék összefoglaló - Gyümölcsös sütemények - 2. rész

Íme, itt a második része az összefoglalónak. Számomra még mindig hihetetlen, hogy ilyen sokan játszottatok velem. Az biztos a második rész is olyan, finomságokat tartalmaz amit szépen sorban végig lehetne sütögetni.

15. Ingától szintén egy erős páros érkezett. A körte és áfonya. Huh, mindkettő kedvencem. Egy Áfonyás körtés lepényt küldött.

 


16. Katitól, Makacska konyhájából, egy isteni szeder dzsem érkezett hozzám. Nála van/volt egy nagyon jó nyári láncjáték amiről sajna lemaradtam. 


17. Izabellától, egy náluk, gyakran készülő sütit kaptam. Egy nagyon finom Almás kavart süteményt. Egyszerű elkészíteni, finom és főleg almás. Kell ennél több?


18. Édeskonyhától egy omlós szilvás rácsos finomságot kaptam. Nagyon guszta és most nagyon szezonális, szóval bátran vágjatok bele.



19. Kisilditől, valami olyat kaptam, amitől leesett az állam.  Mangós piték kecskesajtos tésztában. Nemcsak hogy a mangót szeretem, de a kecskesajt is nagy kedvencem. Igazán különleges desszert ez az biztos.


20. Böbétől, egy meseszép, marcipános szilva tortát kaptam. Nagyon finom lehet, nagyon szeretem a marcipánt.


21. Zsuzsától, a Teller cake blog írójától egy palacsintabatyut kaptam, nem mással mint túróval és őszibarackkal. Isteni párosítás egy olyan palacsinta függő családban mint mi vagyunk. És gondolom náluk is siker volt.


22. Trollanyu egy nektarinos vaníliás palacsinta pitével örvendeztetett meg. Ez is olyan guszta, hogy bizony mind felfalnám, azt ami a képen van.



23. Praliné Zsuzsi, az ő paradicsomából egy isteni jégkrémet küldött nekem. Amit nem másról mintázott, mint az idei ország tortájáról. Tehát egy almás mákos országtorta jégkrém receptjére bukkantok nála.



24. Petrától, a Reformkori konyha írójától, szintén egy hűsítő finomság érkezett. Merész páros egy rózsaborsos szilva fagylalt személyében. Én bizony bevállalnám.



25. Lillától, a Megfőzlek blog írójától, egy nagyon szép és egyben egészséges finomságot kaptam. Egy szilvás túrós pitetortát, teljes kiőrlésű lisztből, cukor nélkül. Nagyon finom lehet.


26. Erikától, az Epercsók blog írójától, egy Sült epres sajttortát kaptam. Nála aztán epres finomságok hadával lehet találkozni, ne hagyja ki egy eperimádó sem.



27. Marisztól, egy finom ribizlis muffint kaptam. Nagyon gusztán tálalta, és hihetetlen, hogy csak egy éve sütött először muffint. Igazi finomság gyümölcsös muffin imádók számára.


Most veszem, észre, hogy mindkét összefoglalót egy muffin fejezi be. Pedig nem is direkt. Nagyom köszönöm, mindenkinek a részvételt és várok mindenkit szeretettel jövőre is.

A nyerteseknek gratulálok, akik nem mások, mint Hani az Ízemlékek blog írója és Zsuzsa a Teller cake blog írója.

15 megjegyzés:

  1. Mennyi csoda:-)! Nagyon szuper alkotások születtek! Gratulálok Zsuzsának is!

    VálaszTörlés
  2. Tényleg fantasztikus finomságok készültek.Jó játék volt, köszönöm és gratulálok a nyerteseknek:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon sok finomság! Gratulálok a nyerteseknek! Köszi a játékot!

    VálaszTörlés
  4. Újabb csoda finom sütik, desszertek, gratulálok a nyerteseknek! :)

    VálaszTörlés
  5. Ismét válogathatunk kedvünkre a sok gyümölcsös finomságból!
    Köszönöm az összefoglalót, a nyerteseknek pedig gratulálok!

    VálaszTörlés
  6. Egyik finomabbnak tűnik, mint a másik! :)

    VálaszTörlés
  7. micsoda édesség dömping.
    gratu a nyerteseknek, öröm volt a résztvevők közt lennem.

    VálaszTörlés
  8. Ámulok a sok finomságon és hogy én is Fortuna kegyeltje lettem! Köszönöm a játékot és gratula minden résztvevőnek! :))

    VálaszTörlés