2012. március 30., péntek

Húsvéti ajánló

Ez egy játék, aminek a célja az hogy minél több ínycsiklandó húsvéti étel közül válogathassunk. Jobbnál jobb menüsorokat láthatunk keringeni a blogokon ennek az ötletnek köszönhetően. Az én asztalomra is kerül némi újdonság, a megszokott finomságok között. A játékba két meghívót is kaptam, egyet Mesitől, a másikat pedig Katától, nagyon szépen köszönöm mindkettőjüknek :)
Szabályok persze vannak: meg kell köszönni a meghívást, majd továbbadni 10 bloggernek. Nem kell összefüggő menüsort írni, akár sütemény válogatás is lehet. 5-10 finomságot kell bemutatni. Nem lesz nagyon húsvétos a válogatásom, hiszen ez az első húsvétom mióta blogot írok, így csak szemezgetek a finomságaim között, persze olyanokat amik megállják a helyüket a húsvéti asztalon. Íme a menüm:

Reggelire, vacsorára isteni és órákkal előbb elkészíthető. Én általában reggelire készítem, így előző este megcsinálom és reggel csak bedobom a sütőbe.
Valamilyen töltött húst mindig csinálok, ez az egyik kedvenc.
Az egyik elmaradhatatlan:Több változatát is készítettem, nem kell félni az égetett tésztától, nem nehéz.
Az új kedvenc
Egy falatnyi finomság.Szintén ott van az ünnepi asztalon, a kötelező kategóriában. Legalábbis nálunk.Ha valami különlegesre vágyunk.Ha valami hazait szeretnénk.

És végül az elmaradhatatlan kalács.Akiknek továbbküldöm a meghívást:


A legtöbbetek már kapott ilyen meghívót, úgy gondoltam, ha egy kedves ismerősöm már kapott, akkor nem küldök még egyet, de lélekben mindenkinek küldtem, mert mindannyiótokét érdeklődve olvasom :)

11 megjegyzés:

 1. Nagyon guszta és finom a kínálatod! Jó pár édességedet szívesen látnám most magam előtt egy kistányéron !

  VálaszTörlés
 2. Szuper ajánló, szuper receptekkel. Mind-mind jöhetne, most rögtön!!!Nem is tudok választani, csak nagyokat nyelni.:)

  VálaszTörlés
 3. Jaj! Nem kéne már ezeket az ajánlókat így este nézegetnem! :))) Az eklered(is) valami gyönyörű. A héten már láttam egy képviselőt, Te is azt mondod, hogy nem egy ördöngös, lehet most már nekiállok. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Próbáld ki nagyon megéri. Először én is féltem tőle, de olyan jól sikerültek szerintem. Most már tortadíszítésnek is használom. Pici fánkokat csinálok belőle :)

   Törlés
 4. Micsoda felhozatal, gratulálok! Mindenből jöhetne, de legjobban a kalács fogott meg, nagyon guszta! :-)

  VálaszTörlés
 5. Húúúú, mennyi gyönyörűség! Gratulálok, csodás kínálat!

  VálaszTörlés
 6. Nagyon jók a húsvéti ajánlataid! Főleg a mákosguba torta, meg a muffinok keltették fel az érdeklődésemet.

  VálaszTörlés